Να στείλετε μήνυμα
SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

SINOTRUK ΔΙΕΘΝΗΣ CO., ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

Κίνα SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Είμαστε πραγματικά ευτυχείς να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας. Και όταν ενωνόμαστε, δεν υπάρχει τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, δεν υπάρχει καμία μάχη που δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

—— Francis Aflakpui

Το καλύτερο της ποιότητας με τη λογική τιμή και η επαγγελματική υπηρεσία μας δίνουν βαθιά την εντύπωση.

—— Joseph Atta Asante

Τα χρήματα δεν είναι όλα. Μεταξύ μας το σημαντικότερο πράγμα είναι φιλία, συνεργασία και πίστωση.

—— Hasan Ali

Το σημαντικότερο πράγμα σε οποιαδήποτε σχέση δεν είναι αυτό που παίρνετε αλλά τι δίνετε. Εν πάση περιπτώσει, το δόσιμο του trustworthin είναι μια εκπαίδευση σε το.

—— Krasen Jelyazkov

Αγαπώ να έρθω στην Κίνα, και να αγαπήσω να επισκεφτώ την επιχείρησή σας, επειδή είναι ακριβώς όπως πηγαίνει στο σπίτι!

—— Maxim Batuev

Είμαι Online Chat Now

SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SINOTRUK
Αριθμός Υπαλλήλων : 30000~36000
Ετήσιες πωλήσεις : 7,053,512,363-7,090,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1956
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Η εθνική βαρέων καθηκόντων Co. ΕΠΕ ομάδας φορτηγών της Κίνας (εφεξής καλούμενο το «CNHTC») είναι ο προκάτοχος του Jinan που το αυτοκινητικό εργοστάσιο κατασκευής, που ιδρύεται το 1956, είναι το λίκνο της βαρέων καθηκόντων αυτοκινητικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Το 1960 η παραγωγή του κινεζικού πρώτου βαρέων καθηκόντων φορτηγού - το κίτρινο εμπορικό σήμα JN150 ποταμών οκτώ τόνοι του φορτηγού φορτίου το 1983 η επιτυχής εισαγωγή του προγράμματος της Αυστρίας STEYR, είναι η πρώτη περιεκτική εισαγωγή της υπερπόντιας τεχνολογίας κατασκευής της βαριάς αυτοκινητικής επιχείρησης. Το έτος 2001, του CNHTC που καθιερώνονται μετά από τη μεταρρύθμιση και αναδόμηση, μετά από 10 έτη ανάπτυξης, έχει γίνει ο εσωτερικός και ξένος γνωστός βαρέων καθηκόντων κατασκευαστικός όμιλος επιχειρήσεων φορτηγών. Το έτος 2000, απαριθμήθηκε στον κύριο πίνακα στο Χογκ Κογκ, προκαταρκτική διεθνής πλατφόρμα συγκέντρωσης το 2009 για να επιτύχουν τη στρατηγική συνεργασία με τη γερμανική επιχείρηση, οι επιχείρησης περιορισμένες 25%+1 μετοχών κινεζικές μετοχές του Μάντσεστερ SINOTRUK (Χογκ Κογκ), η εισαγωγή CNHTC MAN Company D08, D20, D26 τρεις τύποι μηχανής, μέσων και βαρέων καθηκόντων αξόνων φορτηγών και των αντίστοιχων τεχνολογιών οχημάτων, για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων έθεσαν τα στερεά θεμέλια. Αυτή τη στιγμή, CNHTC έχει γίνει μεγαλύτερη βάση παραγωγής βαριών οχημάτων της Κίνας, έχει τις σημαντικές συνεισφορές στη βαρέων καθηκόντων ανάπτυξη αυτοκινητικής βιομηχανίας της Κίνας και την εθνική οικονομική κατασκευή.

 

Από τη μεταρρύθμιση και την αναδιοργάνωση CNHTC, τα κινέζικα εμμένουν πάντα στην ανεξάρτητη καινοτομία, εφαρμόστε σθεναρά την κύρια στρατηγική τεχνολογίας, χτίζει την ανταγωνιστικότητα πυρήνων των επιχειρήσεων με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι Κίνα που η αυτοκινητική βιομηχανία έχει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Το κινεζικό αναπτυξιακό κέντρο τεχνολογίας SINOTRUK είναι η πρώτη batch εθνικού κέντρου επιχειρηματικής τεχνολογίας, έχει ένα «κινεζικό εθνικών εργαστηρίων εργαστήριο δοκιμής πιστοποίησης αναγνωρισμένο Επιτροπή με το όχημα, μηχανή, μέρη, η μεγάλη έκταση των υλικών και της έρευνας και της ανάπτυξης τεχνολογίας και οι εξεταστικές ικανότητες, έχουν όλα τα είδη επεξεργασίας, η δοκιμή, δοκιμή του υψηλού, λεπτού, αιχμηρού εξοπλισμού, μηχανή, μέρη οχημάτων, δόνηση, εξοπλισμός δοκιμής δύναμης έχει φθάσει στο προηγμένο κόσμος level.2009, που εγκρίνονται από το κράτος, το εθνικό βαρύ αυτοκινητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής ερευνητικό που ιδρύεται στην Κίνα CNHTC που εγκαινιάζονται επίσημα, την επιχείρηση της ανάπτυξης τεχνολογίας βιομηχανίας βαριών φορτηγών της Κίνας, την επίδειξη, την προώθηση και το επίτευγμα της λειτουργίας από τεχνικό service.2015 στις 16 Αυγούστου 2008, το εθνικό βαρέων καθηκόντων κτήριο τεχνολογίας φορτηγών της Κίνας άνοιξαν επίσημα, το κτήριο επιστήμης και τεχνολογίας είναι η οικοδόμηση πυρήνων κεντρικού πάρκου τεχνολογίας φορτηγών της Κίνας του εθνικού βαρέων καθηκόντων, η πόλη Jinan, το πιό ψηλό κτήριο στην ανατολή, η γενική μορφή είναι κατάσταση ανεβάσματος των νερών άνοιξη, ένα σύμβολο της σφριγηλής ανάπτυξης της αιτίας του βαριού φορτηγού της Κίνας, που χαρακτηρίζει την ανάπτυξη του εθνικού βαρέων καθηκόντων φορτηγού της Κίνας άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο.

 

Η ανάπτυξη της κινεζικής βαριάς κύριας ανάπτυξης οργάνωσης, της παραγωγής και των πωλήσεων των διάφορων φορτηγών, των ειδικών οχημάτων, των λεωφορείων, των ειδικών οχημάτων, των μηχανών και των γεννητριών, μέρη αυτοκινήτου, πλαίσια, κατασκευαστικές επιχειρήσεις οχημάτων είναι κυρίως Jinan truck Limited από Share Ltd, επιχείρηση εμπορικών οχημάτων Jinan, ειδική επιχείρηση οχημάτων, επιχείρηση εμπορικών οχημάτων Jining, η ελαφριά κάρτα, η μηχανή είναι Co. ΕΠΕ δύναμης Jinan και η επιχείρηση μηχανών Hangzhou, επιχείρηση κιβωτίων γεφυρών γεφυρών Jinan, κιβώτιο ταχυτήτων κιβωτίων ταχυτήτων Jinan, επιχείρηση εργαλείων Datong, διαμόρφωσε με Decca Shantou (SITRAK), HOWO, STEYR, ο κίτρινος ποταμός, χρυσός πρίγκηπας πριγκήπων, HOHAN, WANGPAI, FULUO, μεγάλη έκταση WEILUO εμπορικού η ομάδα εμπορικών σημάτων οχημάτων, Κίνα ο οδηγός φορτηγού και η βιομηχανία δύναμης διαμορφώνει την περιεκτικότερη κάλυψη της επιχείρησης. Η εσωτερική προηγμένη κατασκευή βαριών φορτηγών της Κίνας επιπέδων D10, D12 μηχανή diesel, T10, T12 μηχανή αερίου, το διεθνές προηγμένο επίπεδο MC05, MC07, MC11, MC13 ευρώ ΙΙ - η ευρο- εκπομπή Β της μηχανής, ιπποδύναμη 140-560 κάλυψης δύναμης το επίπεδο στον ενιαίο άξονα σκηνικής μείωσης παγκόσμιας σειράς, η γέφυρα επιβράδυνσης ακρών ροδών και το φρένο δίσκων ίντσας της 16.5-22.5, μια σειρά ενιαίου άξονα με τη συσκευή σύγχρονης μετάδοσης, η δίδυμη αντίθετη μετάδοση άξονων, 10.12.16 βαθμοί από ένα σώμα της συνέλευσης μετάδοσης AMT, αποτελούν τη μηχανή με το παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο, συμπλέκτης τύπων τραβήγματος, κιβώτιο ταχυτήτων, που οδηγεί τη γέφυρα της χρυσής αλυσίδας βιομηχανίας δύναμης. Το εθνικό βαρέων καθηκόντων φορτηγό της Κίνας έχει επίσης την αυτόματη γραμμή παραγωγής σφράγισης 3 για τις αυτοκινητικές επιτροπές, τη γραμμή παραγωγής συγκόλλησης 8 αμαξιών, τη γραμμή ζωγραφικής 12 αμαξιών και την αυτοκινητική γραμμή συνελεύσεων εννέα, και εξοπλισμός για να φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

Το εθνικό βαρέων καθηκόντων φορτηγό της Κίνας στη βιομηχανία βαριών οχημάτων έχει προφανή τεχνικό και το πλεονέκτημα αγοράς, τα προϊόντα πωλεί καλά και στο σπίτι και στο εξωτερικό, εξαγωγές στον κόσμο περισσότερες από 90 χώρες, για 11 διαδοχικά έτη που ταξινομούνται πρώτα στη βιομηχανία, από την Επιτροπή εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης και το Υπουργείο εμπορίου για να καθορίσουν την εθνική αυτοκινητική βάση εξαγωγής. Η επιχείρηση επίσης έχει απονεμηθεί τις εθνικές προηγμένες οργανώσεις συμβαλλόμενων μερών σε επίπεδο βάσης, εθνική εκπολιτισμένη μονάδα, διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων της Κίνας, άριστες, καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κίνα, η καλύτερη πιστωτική επιχείρηση, η πρώτη batch ποιοτικής διαχείρισης του τιμητικού τίτλου πιστωτικής AA επιχείρησης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SINOTRUK INTERNATIONAL CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Aaron White

Τηλ.:: +86-13210598479

Φαξ: 86-531-85865823

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Ημι φορτηγό ρυμουλκών

Οδηγήσεων λαμπτήρων ημι ρυμουλκών κανονική αναστολή τρακτέρ φορτηγών φορτηγών ημι

Υδραυλικό Tipper κυλίνδρων ημι φορτηγό απορρίψεων ρυμουλκών για 20 πόδια ή 40 πόδια εμπορευματοκιβωτίων

Μεγάλης περιεκτικότητας τρι - άξονας 50 - 80 τόνοι φορτηγών βυτιοφόρων καυσίμων ρυμουλκών diesel ημι

Ημι επίπεδης βάσης κατεψυγμένο ρυμουλκά υλικό χάλυβα άνθρακα οχημάτων μεταφορών/χάλυβα ΜΝ

Φορτηγό τρακτέρ

336HP 10 LHD 6 X 4 ενιαία ασφάλεια αγκυροβολίων αμαξιών φορτηγών HW76 τρακτέρ ροδών HOWO

Επικεφαλής ρυμουλκό LHD 6X4 Euro2 336HP φορτηγών με δύο το αγκυροβόλιο ZZ4257N3247N1B

Μεγάλο φορτηγό SINOTRUK HOWO RHD 4X2 Euro2 290HP τρακτέρ ικανότητας φόρτωσης

Φορτηγό SINOTRUK HOWO LHD 6X4 Euro2 336HP δύο αγκυροβόλιο ZZ4257N3241V τρακτέρ

Tipper φορτηγό απορρίψεων

Μέτωπο φορτηγών απορρίψεων SINOTRUK HOWO A7 που ανυψώνει το υδραυλικό σύστημα 30 - 40 τόνοι RHD 6X4

Tipper HOWO SINOTRUK εμπορικό φορτηγό απορρίψεων με την υψηλή χωρητικότητα φορτίων

Tipper φορτηγό απορρίψεων SINOTRUK HOWO 25tons 371HP 10wheels LHD 10-25CBM ZZ3257N3847A

Πορτοκαλί φορτηγό απορρίψεων Sinotruk Howo 371 HP 12 υψηλή ικανότητα φόρτωσης ροδών LHD

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Φορτηγό φορτίου προμηθευτής. © 2016 - 2024 sinotruk-international.com. All Rights Reserved.